Ajankohtaista - Opinkeuruu

Opiskele ammattitutkinto joustavasti verkko-opintoina

Kiinnostaako yrittäjyys tai haluaisitko kehittyä markkinoinnin tai esimiestyön ammattilaisena? Mäntän seudun koulutuskeskuksessa on haku käynnissä syksyllä alkaviin Yrittäjän ammattitutkinto-, Liiketoiminnan ammattitutkinto- ja Lähiesimiestyön ammattitutkintokoulutuksiin!

Koulutukset toteutetaan verkko-opintoina, joka edellyttää tietokoneen peruskäyttötaitoa. Koulutukset voi suorittaa myös oppisopimuksena.

Yrittäjän ammattitutkinto soveltuu erityisesti oman yrityksen perustamista suunnitteleville tai omaa yritystoimintaa ja omaa osaamista kehittäville. Koulutuksen aikana laaditaan liiketoimintasuunnitelma, perehdytään yrityksen perustamisessa tarvittaviin toimiin sekä tutustutaan monipuolisesti yritystoiminnan osa-alueisiin. Yrittäjän ammattitutkinnon suorittaminen täyttää starttirahaan vaadittavan koulutuskriteerin.

Liiketoiminnan koulutuksessa tavoitteena on syventää myynti- ja markkinointiosaamista, asiakaslähtöistä liiketoimintaosaamista, kielitaitoa sekä viestintä- ja vuorovaikutusosaamista. Koulutus edellyttää työpaikkaa, joka voi olla palkallinen tai palkaton.

Käytännönläheiset lähiesimiestyön opinnot on suunnattu ensisijaisesti esimiehenä, johtajana ja tiimin vetäjänä toimiville henkilöille, jotka tarvitsevat buustia oman esimiestyön kehittämiseen. Koulutuksesta hyötyvät myös esimiestehtäviin vasta siirtyvät.

Kaikki kesän aikana opintoihin hakeneet haastatellaan elokuun alussa. Koulutukset alkavat syyskuussa. Syksyn ryhmiin voi hakeutua mukaan lokakuun loppuun asti. Tämän jälkeen hakijat ohjataan tammikuussa 2021 alkavaan ryhmiin.

Lue lisää oppilaitoksen verkkosivuilta www.sasky.fi/mskk tai www.verkko-opinnot.fi

Lähihoitajakoulutukseen valittu uudet opiskelijat

Gradian Keuruulla toteutettavaan sosiaali- ja terveysalan perustutkintokoulutukseen valittiin 13 uutta opiskelijaa. Onnea valituille!

Seuraava haku lähihoitajakoulutukseen on 2.9.-2.11.2020. Tuolloin hakevat voivat aloittaa opinnot tammikuussa 2021 tai henkilökohtaisen suunnitelman mukaisesti.

Opiskele syksyllä avoimessa ammattikorkeakoulussa

Jyväskylän avoimen ammattikorkeakoulun syksyn opintotarjonta on julkaistu. Ilmoittautuminen opintoihin alkaa 3.8.2020 klo 9.00 (poikkeuksena sosiaali- ja terveysala klo 10.00). 

Alkaviin koulutuksiin voi tutustua oppilaitoksen verkkosivuilla tai infotilaisuudessa verkossa torstaina 30.7. klo 15.00-16.00.

Webinaarissa kerrotaan JAMK:n avoimen ammattikorkeakoulun toiminnasta, ajankohtaisesta opintotarjonnasta, ilmoittautumisesta sekä opintojen rahoituksesta. Tilaisuudessa saat myös tietoa tutkintokoulutukseen hakemisesta ja avoimen väylästä.

Ilmoittaudu infotilaisuuteen 30.7. mennessä sähköisellä lomakkeella

Avoimen ammattikorkeakoulun opintoihin voi osallistua kuka tahansa iästä ja pohjakoulutuksesta riippumatta. Opinnot soveltuvat sinulle, joka

  • haluat lisätä työelämässä tarvitsemaasi osaamistasi
  • suunnittelet hakeutuvasi ammattikorkeakouluopintoihin tai ylempiin ammattikorkeakouluopintoihin tai
  • haluat kehittää yleissivistystäsi sinua kiinnostavissa asioissa