TEAK järjestää CAD-koulutusta Keuruulla - Opinkeuruu

TEAK järjestää CAD-koulutusta Keuruulla

TEAK järjestää CAD-koulutusta Keuruulla

Nyt on CADin opiskelu mahdollista Keuruulla töiden ohessa tai kokopäiväisesti. TEAK järjestää useita teknologiakoulutuksia verkossa ja niihin on mahdollisuus sisällyttää myös lähiopetusta.

Verkkokoulutukset ovat saaneet hyvän vastaanoton ja oppilaspalautteen perusteella ko. tekniikoiden oppimiseen verkko-opiskeluna toimii hyvin.

Teknologiat, joita voi opiskella verkossa:

• AutoCAD 2D

• Inventor 3D

• SolidWorks 3D

• Revit Architecture 3D

• CNC-ohjelmoinnin perusteet

• CAM-tekniikka 2D ja 3D

• Robotiikka

Näitä tekniikoita käytetään teollisuudessa paljon ja osaajien tarve tulevaisuudessa tulee varmasti kasvamaan. Nykyisessä taloustilanteessa, jossa on esim. paljon toistaiseksi lomautettuja henkilöitä, antaa verkko-opiskelu joustavan keinon lisätä henkilöiden ammatillista osaamista vastaamaan tulevaisuuden osaamistarpeita. Verkko-opiskeluun voi osallistua työtön, työssäkäyvä tai yrittäjä.

CNC- ja CAM- tekniikkaa varten voidaan antaa myös lähiopetusta puualan CNC- koneilla. Lähiopetus toteutuu kuitenkin vain siinä tapauksessa, että siihen osallistujia on vähintään 5. Lähiopetus tapahtuu pääasiassa päiväaikaan.

Haku:
Koulutuksiin voi hakeutua koska vain. Työttömille omaehtoisesti opiskeleville koulutus on aina maksuton ja koulutuksen voi aloittaa heti kun tarvittavat alkuselvitykset on tehtynä. Muuten koulutukset alkavat alla lueteltuina päivinä, mikäli ryhmäkoko on riittävä.

Ohjaus:
Koulutukseen sisältyy tarvittaessa myös henkilökohtaista ohjausta erikseen sovittuna Keuruulla. Henkilökohtainen ohjaus toteutetaan pääasiassa seuraavan koulutuksen aloituspäivänä. Koulutukseen voi valita myös useampia osioita, mutta niistä keskustellaan aina erikseen hakijan kanssa.

Koulutuksen aloituspäivät: 17.2.2014, 13.3.2014, 10.4.2014, 8.5.2014

LISÄTIETOA:

Markus Elo

kouluttaja

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. | 050 3948 753