Toimitilahuoltajaksi Keuruulla! - Opinkeuruu

Toimitilahuoltajaksi Keuruulla!

KOTITYÖ JA PUHDISTUSPALVELUJEN PERUSTUTKINTO, TOIMITILAHUOLTAJA, OPPISOPIMUS

Haluatko kouluttaa henkilökuntaasi tai tarvitsetko uuden osaajan?

Keuruulla alkaa kotityö- ja puhdistuspalvelujen perustutkintoon valmistava koulutus keväällä 2014. Koulutuksen tavoitteena on, että opiskelija saa yhdessä työpaikalla tapahtuvan oppimisen kanssa perusvalmiudet puhdistuspalvelualan ylläpito- ja perussiivoustehtäviin, ateriapalvelutehtäviin sekä muihin asiakkaan tarvitsemiin palveluihin. Keuruulla alkaa kotityö- ja puhdistuspalvelujen perustutkintoon valmistava koulutus keväällä 2014. Koulutuksen tavoitteena on, että opiskelija saa yhdessä työpaikalla tapahtuvan oppimisen kanssa perusvalmiudet puhdistuspalvelualan ylläpito- ja perussiivoustehtäviin, ateriapalvelutehtäviin sekä muihin asiakkaan tarvitsemiin palveluihin.

Oppisopimus

Oppisopimuksella opiskellaan ja opitaan käytännönläheisesti uuteen ammattiin tai syvennetään ammattitaitoa. Tavoitteena on sovittaa yhteen opiskelijan ja työnantajan tarpeet. Työpaikalta nimettävä työpaikkakouluttaja ohjaa ja arvioi työpaikalla tapahtuva oppimista. Osaaminen hankitaan monipuolisia työtehtäviä tekemällä ja osallistumalla ajankohtaisiin koulutuspäiviin.

Toteutus

Koulutuksen kesto on noin 1,5-2 vuotta. Lähipäiviä on 25-30. Koulutus järjestetään Keuruulla. Opiskelijan aiempi osaaminen huomioidaan ja ammattitaito osoitetaan käytännön työtilanteissa.

Koulutuksen sisältö

Koulutus koostuu seuraavista opintokokonaisuuksista: ylläpitosiivous, perussiivous, toimitilapalvelut sekä ateria- ja kahvituspalvelut, piha-alueen ja kasvien hoito, vaatteiden- ja tekstiilien huolto sekä kuntoutuksen tukeminen.

Lisätiedot

Jyväskylän oppisopimuskeskus koulutussuunnittelija Kaisu Kyllästinen, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. p. 040 341 5193

KOULUTUKSEN INFOTILAISUUS

Pe 28.3.2014 KLO 13–15 Lehtiniemen takkahuoneella (Seiponniementie 7)

Tervetuloa!

siivous