Lähihoitajat juhlivat valmistumistaan - Opinkeuruu

Lähihoitajat juhlivat valmistumistaan

13 uutta lähihoitajaa Keuruulle

Keuruulla juhlittiin lähihoitajien valmistujaisia helatorstain aattona 28.5.2014 Kimarassa. Tutkintotodistuksen sai yhteensä 13 Jyväskylän aikuisopiston Keuruun toimipisteessä opiskellutta lähihoitajaa.

Ensimmäistä kertaa opinnot päätökseen sai  ryhmä, jossa on ollut mukana sekä nuoria että aikuisia.  Eri polkuja edenneet opinnot ovat kestäneet kahdesta kolmeen vuoteen, ja tutkinnon suorittamistavat ovat vaihdelleet ammatillisesta perustutkintokoulutuksesta näyttötutkintoperusteiseen koulutukseen.

Lasten ja nuorten hoitoon ja kasvatukseen erikoistuneille lähihoitaja Janita Pohjoselle, Anu Kiiskiselle, Jenni Jantuselle ja Nanna Kiviselle (kuvassa) jäi pelkästään positiiviset muistot opiskelusta. 

- Keuruulla opiskelu on ollut helppoa ja rentoa, lähihoitajat kiittelivät.

Jao 2014

Juhlassa jaettiin kaksi stipendiä ansioituneille opiskelijoille. Suomen lähi- ja perushoitajaliitto Superin stipendin sai Jenni Jantunen ja Jyväskylän aikuisopiston stipendi myönnettiin Mervi Uutteralle sairaanhoidon ja huolenpidon osaamisalalta.

Lähihoitajaopinnot aloittaa syksyllä uusi nuorten ja aikuisten yhteisryhmä. Lähihoitajaksi voi Keuruulla opiskella myös oppisopimuksella työn ohessa.

Lue laajempi juttu valmistujaisjuhlasta... (pdf)