Kesäohjaamossa tietoa opinnoista - tule rohkeasti mukaan ke 25.6. Gran Amanteen! - Opinkeuruu

Kesäohjaamossa tietoa opinnoista - tule rohkeasti mukaan ke 25.6. Gran Amanteen!

Kesäohjaamossa tietoa opinnoista

 

Keuruulla järjestetään kaikille avoin koulutuksen ohjaustapahtuma keskiviikkona 25.6. klo 12-15 Cafe Gran Amantessa. Tilaisuudessa saa apua ja neuvontaa, jos opiskelupaikka ei yhteishaussa tärpännyt tai opiskelujen aloittaminen muuten mietityttää. 

Kesäohjaamossa on tarjolla tietoa opiskelupaikoista sekä muista mahdollisuuksista, kuten esimerkiksi työpaja tai työkokeilu, tulevaan syksyyn. Ohjaajilta saa apua lisähaussa ja hakemuksen tekemisessä sekä muissa mieleesi tulevissa kysymyksissä. Kesäohjaamon järjestäjinä toimii EK5 Starttipaja -hanke sekä Keuruun kaupungin aikuiskoulutus. Mukana ovat myös Jyväskylän oppisopimuskeskus ja Mäntän seudun koulutuskeskus.

Tule rohkeasti mukaan kyselemään! Kahvitarjoilu ja arvontaa. Tilaisuuden esite (pdf)

 

Lisä- ja suorahaut käynnissä syksyn opintoihin

Kevään yhteishaun tulokset on julkaistu 12. kesäkuuta alkaen. Oppilaitokset ilmoittavat valintojen tulokset kirjeellä. Opiskelijan tulee ottaa opiskelupaikka vastaan oppilaitoksen antamien ohjeiden mukaisesti. Paikan vastaanottamisesta on ilmoitettava viimeistään 26. kesäkuuta. 

Ilman opiskelupaikkaa jääneille postitetaan jälkiohjauskirjeet. Kirjeessä kerrotaan mahdollinen sijoittuminen varasijoille niihin koulutuksiin, joihin hakija on pyrkinyt. Varasijoille jääneet saavat ilmoituksen mahdollisesta valinnasta viimeistään heinäkuun alussa, kun valitut ovat vahvistaneet opiskelupaikkansa.

Oppilaitokset järjestävät 16.6. alkaen omia lisä- ja suorahakujaan yhteishaussa vapaiksi jääneille opiskelupaikoille. Kesähakujen koulutustarjonta on nähtävissä joko oppilaitosten verkkosivuilla tai Opintopolku-palvelussa. Haku tapahtuu oppilaitoksen ohjeiden mukaan tai sähköisesti Opintopolun kautta.
Keuruun lukioon voi hakea suorahaulla lukuvuodeksi 2014-2015. Myös Jyväskylän ammattiopiston sekä Mäntän seudun koulutuskeskuksen vapaaksi jääneitä opiskelupaikkoja voi hakea suorahaun kautta.