Hyödynnä syksyn Excel-webinaarit (verkkoluennot) - Opinkeuruu

Hyödynnä syksyn Excel-webinaarit (verkkoluennot)

Tehoa työhön Excel-webinaareilla!

Excel-verkkokoulutuspaketin avulla saat Excelin käyttöön varmuutta ja pystyt hyödyntämään ohjelmaa omassa työssäsi. Excel verkkokoulutuspaketti tarjoaa konkreettisia työvälineitä oman työn kehittämiseen ja työn menestyksekkääseen hoitamiseen. Koulutukset toteutetaan tunnin kestävinä webinaareina (verkkoluentoina) joita voit helposti seurata omalta tietokoneeltasi internet-yhteyden kautta.

Luennon aikana voit lähettää kysymyksiä chat-palstan kautta ja luennon jälkeen osallistujilla on mahdollisuus vielä kysyä kouluttajalta neuvoja ja täsmennyksiä puolen tunnin ajan. Luentotallenne on osallistuj ien katsottavissa kuukauden ajan webinaarin lähettämisen jälkeen. Koulutus sopii Excel 2007, Excel 2010 ja Excel 2013 –version käyttäjille.

Aikataulu 2014:
23.9. Orientaatio: Miten voin työssäni hyödyntää Exceliä? 
26.9. Miten luon budjetin Exceliin?
21.10. Miten luon työvuorolistan Exceliin?
18.11. Miten luon tuote-, tilaus- tai asiakasrekisterin Exceliin? 
25.11. Miten luon tarjouslaskelman Exceliin?

Lisätietoja sisällöstä koulutusesitteessä (pdf)

Hinnat: Orientaatio 35 €/osallistuja ja muut webinaarit 62 €/osallistuja. Hinnat sisältävät tulostettavan opetusmateriaalin sekä oikeuden käydä katsomassa ja kertaamassa webinaarin anti kuukauden ajan sen lähettämisestä. Kaikkiin webinaareihin osallistumalla saa 30% alennuksen hinnoista. Kouluttajana webinaareissa toimii Sari Suominen / Powen Oy.

Kysy lisätietoja: 

Kouluttaja Sari Suominen, Powen Oy, puh. 040 842 2809 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Koulutussihteeri Katja Rantanen, puh. 040 341 6417 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Ilmoittautuminen: Koulutuksin ilmoittaudutaan Jyväskylän aikuisopiston Avoimen aikuisopiston internetsivujen kautta (www.jao.fi).

Mahdollinen peruutus tulee tehdä 7 arkipäivää ennen koulutuksen alkua: OppiOnline puh. 040 341 5055 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai koulutussihteeri Katja Rantaselle.