Innostu oppimaan! Elinikäisen oppimisen tapahtumia Keuruulla - Opinkeuruu

Innostu oppimaan! Elinikäisen oppimisen tapahtumia Keuruulla

Valtakunnallista aikuisopiskelijan Elinikäisen oppimisen kampanjaa vietetään tänä vuonna 22.9.—5.10.2014. Keuruulla kampanjaa vietetään erilaisten tapahtumien ja tempausten merkeissä.

Torstaina 18.9.2014 ilmestyy Suur-Keuruun välissä opiskeluaiheinen teemaliite, jossa on tietoa Keuruun seudun opiskelumahdollisuuksista. Nappaa liite talteen!

Tiistaina 30.9. klo 12-15 järjestetään koulutuksen ohjaustapahtuma Starttiohjaamo ravintola Red Bikessa. Tilaisuudessa saa apua ja neuvontaa opintojen aloittamiseen. Starttiohjaamossa on tarjolla tietoa myös muista mahdollisuuksista, kuten esimerkiksi työpaja tai työkokeilu. Tapahtumassa mukana ovat Mäntän seudun koulutuskeskus, Jyväskylän aikuisopisto, Jämsän ammattiopisto, Jyväskylän oppisopimuskeskus, Koulutuskeskus Sedun Ähtärin yksikkö sekä Keski-Suomen te-toimiston urasuunnittelu. Järjestäjinä toimivat Keuruun kaupungin Nuorten Navikka -hanke ja Keuruun aikuiskoulutus. Tilaisuus on kohdennettu erityisesti nuorille, alle 30-vuotiaille työn ja koulutuksen ulkopuolella oleville aikuisille.

Keskiviikkona 1.10. klo 10-13 Jyväskylän aikuisopisto jalkautuu!

Jyväskylän aikuisopiston Keuruun toimipisteen sairaanhoitoon ja huolenpitoon suuntautuvat opiskelijat mittaavat verenpaineita Keuruun keskustassa Megamarketin, S-marketin ja K-Supermarket Järvituulen auloissa. Tule tutustumaan opintotarjontaan ja keskustelemaan terveyteen liittyvistä asioista!

Vanhustyöhön suuntautuvat lähihoitajaopiskelijat puolestaan ulkoiluttavat vanhuksia Lehtiniemen päiväkeskuksessa.

Tervetuloa mukaan!