Monialakoulutus rekrytoinnin tukena - Opinkeuruu

Monialakoulutus rekrytoinnin tukena

Haetko töitä tai työntekijää? Monialakoulutus on työnhakijan ja työnantajan tarpeisiin räätälöityä ammatillista koulutusta, jonka tavoitteena on kouluttaa uusia osaajia pk-yrityksiin.

Koulutus räätälöidään yritykselle sopivaksi alasta ja työnkuvasta riippumatta. Näin varmistetaan, että opiskelija saavuttaa riittävät ammatilliset ja henkilökohtaiset valmiudet soveltuakseen paremmin työtehtäviin. Koulutuksen tulee olla kestoltaan vähintään 10 opiskelupäivää.

Koulutus sisältää oppilaitoksessa pidettäviä orientoivia ja ammatillisia opintoja ja pääpaino on yrityksessä tapahtuvalla ohjatulla työssäoppimisella. Koulutus toteutetaan Rekry-yhteishankintakoulutuksena. Yrityksen maksuosuus on 18 euroa/työpäivä.

MONIALAKOULUTUKSEN SISÄLTÖ:

Osaamiskartoitusjakso 20 päivää (toteutetaan tarvittaessa)
· osaamis- ja ammattitaitokartoitus, soveltuvuuden arviointi
· työelämätietous, tietotekniikan opintoja
· työssä tarvittavia korttikoulutuksia
· henkilökohtaistamissuunnitelma
· työssäoppimista 10 päivää

Rekrykoulutus 10-120 päivää
· ammatillista tietopuolista koulutusta 30 %
· työssäoppimista 70 %
· toteutetaan henkilökohtaistamissuunnitelman mukaan 

Keuruun seudulla monialakoulutusta järjestää TEAK ja Jyväskylän aikuisopisto. Lisätiedot koulutuksen sisällöistä saat oppilaitoksista:

  • TEAK/Johanna Leponiemi-Sandvik, puh. 050 3948 804, sähköposti:Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.  
  • Jyväskylän seutu, Jyväskylän aikuisopisto Oppi-Online Opiskelijoilla, puh. 040 341 5055, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Haku koulutukseen tapahtuu TE-toimiston kautta. Koulutukseen hakeutumisesta ja koulutuksen aikaisista etuisuuksista saat lisätietoja TE-toimistostasi, K-S:n TE-toimisto/Raili Takaselta, puh. 0295 046036, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. ja Työlinjan Koulutusneuvonnasta, puh. 0295 020 702 ma-to klo 9-17, pe klo 9-16.15