Liiketalouden tradenomikoulutus alkaa syksyllä Mänttä-Vilppulassa - Opinkeuruu

Liiketalouden tradenomikoulutus alkaa syksyllä Mänttä-Vilppulassa

TAMK käynnistää Mänttä-Vilppulassa syksyllä 2015 liiketalouden tradenomikoulutuksen. Koulutus toteutetaan monimuoto-opiskeluna, eli se soveltuu hyvin työssä käyville aikuisille.

Koulutuksen infotilaisuus järjestetään Keuruulla torstaina 19.3.2015 klo 17–18.30, eCenter, Jussi-sali, Keskusaukio 3, 4. krs.

Mänttä-Vilppulassa alkavaa koulutusta on suunniteltu yhteistyössä seutukunnan elinkeinoelämän kanssa. Liiketalouden alan osaajille on tarvetta yrityksissä.

Tradenomi (AMK) on alempi korkeakoulututkinto, joka valmistaa työelämän asiantuntija- ja esimiestehtäviin. Tradenomikoulutukseen sisältyy markkinointia, tietotekniikkaa, laskentatointa, johtamista, yrittäjyyteen ja kansainvälisyyteen liittyviä opintoja sekä käytännön harjoittelua yrityksessä tai muualla työelämässä. Harjoittelu on mahdollista suorittaa myös yrityksessä, jossa opiskelija on töissä.

Koulutus sopii kaikille, jotka haluavat päivittää aiempia tutkintojaan tai laajentaa osaamistaan kaupalliseen suuntaan.

Koulutukseen haetaan ammattikorkeakoulujen ja yliopistojen yhteishaussa 17.3.–9.4.2015.

http://www.tamk.fi/web/tamk/-/liiketalouden-tradenomikoulutus-alkaa-syksylla-mantta-vilppulassa

Lisätietoja:

Lehtori Heli Antila, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., p. 050 311 9596 
Korkeakouluasiamies Otto Huttunen, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., p. 050 441 3249