Märkätilojen henkilösertifikaatti -koulutus 8.5.2015 - Opinkeuruu

Märkätilojen henkilösertifikaatti -koulutus 8.5.2015

Jyväskylän aikuisopisto järjestää yhteistyössä Keuruun Rautian kanssa Märkätilojen henkilösertifiointikoulutuksen

Koulutus pe 8.5.2015 klo 8.00 - n. 16.00 kulttuuritalo Kimarassa (Koulutie 3)

Koulutuksen tavoitteena on antaa opiskelijalle sellaisia valmiuksia, että hän pystyy tekemään märkätilojen vedeneristystöitä tämän päivän ohjeiden ja määräysten mukaisesti, sekä suoriutumaan sertifikaatin edellyttämästä teoriakokeesta ja vedeneristystyömaalla tehtävästä näytöstä. Teoriakokeen ja näyttökokeen hyväksytysti läpäissyt henkilö voi hakea henkilösertifikaattia VTT Expert Serviceltä.

Koulutus koostuu yhden päivän mittaisesta teoriajaksosta, jossa käydään läpi märkätilojen vedeneristystyön periaatteet. Lisäksi päivään sisältyy tuotetoimittajan toteuttama tuote-esittely/vedeneristystyönäytös. Koulutuspäivän jälkeen suoritetaan tutkintotilaisuus tutkinnon suorittajan hankkimalla työmaalla tekemällä märkätilojen vedeneristystyötä riittävässä laajuudessa. Tutkintotilaisuuden yhteydessä suoritetaan myös kirjallinen koe.

Koulutuksen hinta: Teoriapäivä 60€, työmaalla tehtävä tutkintotilaisuus 250€. Saatuasi henkilösertifikaatin voit käyttää sitä osoittamaan osaamisesi isännöitsijälle, työnantajalle tai muille yhteistyökumppaneille.

Ilmoittautuminen koulutukseen ma 4.5.2015 mennessä Jaana Rissaselle 040-3416356, email Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Lisätietoja koulutuksesta Petri Hagman 040-341 6315, email Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.