Apua pk-yritysten koulutussuunnitelman laadintaan - Opinkeuruu

Apua pk-yritysten koulutussuunnitelman laadintaan

Jyväskylän aikuisopisto, Kehittämisyhtiö Keulink Oy ja Keuruun kaupunki tarjoavat maksutonta apua pk-yritysten koulutussuunitelman laadintaan.

Koulutussuunnitelma on välttämätön uuden verovähennyksen hyödyntämiseksi.  Vuoden 2014 alusta työnantajan on ollut mahdollista saada työntekijän koulutuksesta lisäverovähennys. 

Yhteistoimintalain piirissä olevalla työnantajalla on velvollisuus laatia yhteistoimintamenettelyssä vuosittain henkilöstö- ja koulutussuunnitelma. Niille työnantajille, joille yhteistoimintalaki ei tule sovellettavaksi, koulutussuunnitelman laatiminen on vapaaehtoista, mutta se on edellytys koulutusvähennyksen saamiselle. 

Vähennystä voi saada 50 % palkkakustannuksista kolmelta päivältä vuodessa työntekijää kohden. Koulutuksen järjestäjällä, pitopaikalla tai koulutusmuodolla ei ole merkitystä, ja koulutus voi koostua myös lyhyistä jaksoista. Myös ammattipätevyys- ja direktiivipäivät, sekä lupa- ja korttikoulutukset käyvät.

Jyväskylän aikuisopisto on saanut  ELY- keskukselta hankerahoitusta suunnitelmien laatimiseen yhdessä yritysten kanssa ja tarjoaa yrityksellenne verovähennykseen vaadittavan koulutussuunnitelman laadinnan maksutta. Kiinnostuitteko, miten tästä eteenpäin?

Ota yhteyttä:
Jyväskylän Aikuisopisto, projektipäällikkö Vesa Veckman puh. 040 3416361 Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Kehittämisyhtiö Keulink Oy, suunnittelija Ritva Pohjoisvirta puh. 041-544 2193 Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Keuruun kaupunki, aikuiskoulutuspäällikkö Hanne Ylitalo puh. 040-659 3330 Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.fi