Lähiesimiestyön koulutus alkaa syksyllä - ilmoittaudu mukaan nyt - Opinkeuruu

Lähiesimiestyön koulutus alkaa syksyllä - ilmoittaudu mukaan nyt

Toimitko osaston, tiimin tai työryhmän vetäjänä? Uusi lähiesimiestyön ammattitutkinto antaa työkaluja lähiesimiestyön eri haasteisiin alasta riippumatta. Koulutus soveltuu henkilöille, jotka toimivat tai ovat siirtymässä esimiestehtäviin työpaikallaan.

Jyväskylän oppisopimuskeskus järjestää Keuruulla Lähiesimiestyön ammattitutkintokoulutuksen yhteistyössä Jyväskylän aikuisopiston kanssa. Koulutus toteutetaan oppisopimuskoulutuksena. Aloituspäivä on 13.9.2016 ja opiskeluaika on noin 1,5 vuotta.

Tutustu lähiesimieskoulutuksen esitteeseen täältä! (pdf)

Lisätietoja oppisopimuskoulutuksesta ja hakeutuminen 15.8.2016 mennessä Koulutustarkastaja Kaisu Kyllästinen, Jyväskylän oppisopimuskeskus puh. 040 341 5193, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Lisätietoja tietopuolisesta koulutuksesta kouluttajilta: Tuula Mantere puh. 040 341 6362, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai Jyrki Veistämö puh. 040 341 6438, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.