Puhdistuspalvelualan koulutuksia Keuruulla - Opinkeuruu

Puhdistuspalvelualan koulutuksia Keuruulla

Keuruulla käynnistyy syksyllä kaksi puhtauspalvelualan koulutusta. Tutustu alaan osatutkintokoulutuksessa tai hanki uusi ammatti laitoshuoltajan ammattitutkintoon valmistavassa työvoimakoulutuksessa!

 

TUTUSTU KOTITYÖ- JA PUHDISTUSPALVELUALAAN  - Kysy viime hetken paikkoja!

Jämsän ammattiopisto toteuttaa syksyllä 2016 Keuruulla Kotityö- ja puhdistuspalvelualan osatutkintokoulutuksen yhteistyössä Keuruun kaupungin kanssa. 

Kenelle? Koulutus on tarkoitettu puhtausalasta kiinnostuneille henkilöille. Koulutukseen hakeutuminen ei edellytä aiempia alan opintoja tai työkokemusta. Koulutuksen aikana tutustutaan puhtauspalvelualaan ja keskitytään ylläpitosiivoukseen. Toimitilahuoltajan työ edellyttää hyvää tuki- ja liikuntaelinten kuntoa. Työ ei sovi iho- ja hengitysallergikoille.

Koska ja miten? Koulutus alkaa 14.9.2016 ja opintojen kokonaiskesto on kolme kuukautta. Valmistavaan koulutukseen sisältyy lähiopetuspäiviä ja työssä oppimista kaupungin oppimisympäristöissä. Opiskelijoille laaditaan henkilökohtaiset näyttö- ja opiskelusuunnitelmat, joiden avulla opinnot ja tutkintotilaisuus suunnitellaan oman osaamisen, työpaikan ja tutkinnon tavoitteiden mukaisesti. Koulutuksen päätyttyä opintoja voi jatkaa suorittaakseen koko kotityö- ja puhdistuspalvelujen perustutkinnon.

Kustannukset ja rahoitus? Tutkintomaksu opiskelijalle on 58 €. Työttömyysetuudella tuetusta omaehtoisesta opiskelusta on sovittava TE-toimiston kanssa työllistymissuunnitelmassa. Alle 25-vuotiaat voivat opiskella esim. opintotuella.

Kysy lisää ja hae koulutukseen : Tuula Valkeajärvi puh. 040 341 4471 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 
 
 

 

LAITOSHUOLTAJAN AMMATTITUTKINTOON VALMISTAVA KOULUTUS TYÖVOIMAKOULUTUKSENA

Kenelle? Kohderyhmänä ovat laitoshuoltajan työstä kiinnostuneet ja alan työkokemusta omaavat työttömät ja työttömyysuhan alaiset henkilöt. Myös koti-, laitostalous- ja puhdistuspalvelun perustutkinnon, kotityö- ja puhdistuspalvelujen perustutkinnon tai muun puhdistuspalvelualan koulutuksen suorittaneet, joiden koulutus on sisältänyt siivoustyön työssä oppimisen, voivat hakea koulutukseen. Puhdistuspalvelualan työntekijältä edellytetään hyvää tuki- ja liikuntaelinten kuntoa. Työ ei sovi iho- ja hengitysallergikoille.

Koska ja miten? Koulutus alkaa 17.10.2016 ja opintojen kokonaiskesto on noin 9 kuukautta. Koulutuksen tavoitteena on saavuttaa sellainen osaamisen taso, että opiskelija pystyy koulutuksen aikana osallistumaan laitoshuoltajan ammattitutkinnon tutkinnon osien tutkintotilaisuuksiin tai hankittuaan riittävän työkokemuksen ja koulutuksen työllistyä laitoshuoltajan työtehtäviin.

Tavoitteena on suorittaa laitoshuoltajan ammattitutkinto joka koostuu kahdesta pakollisesta tutkinnonosasta sekä kahdesta valinnaisesta tutkinnon osasta. Valinnaisen tutkinnon osan jokainen vallitsee oman suuntautuneisuuden mukaan. Koulutus ja tutkintotilaisuudet edellyttävät hyvää suomen kielen taitoa. Koulutukseen sisältyy yksi lomaviikko.

Lue lisää ja hae koulutukseen 11.9.2016 mennessä te-toimiston nettisivujen kautta  www.mol.fi/koulutushaku

Lisätiedot kurssin sisällöstä: JAO/Eija Ahtikallio, puh. 040 341 5909, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. JAO/ Petra-Leppäharju-Lipitsä, puh. 040 341 6364, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Koulutuksen lisätiedot: Jyväskylän työ- ja elinkeinotoimisto, Päivi Poltinora, puh. 0295046159