Laitoshuoltajan koulutukseen lisähaku käynnissä - Opinkeuruu

Laitoshuoltajan koulutukseen lisähaku käynnissä

Laitoshuoltajan ammattitutkintokoulutukseen hakuaikaa on jatkettu 12.10.2016 saakka. Koulutus toteutetaan Keuruulla työvoimakoulutuksena.

Kenelle? Kohderyhmänä ovat laitoshuoltajan työstä kiinnostuneet ja alan työkokemusta omaavat työttömät ja työttömyysuhan alaiset henkilöt. Myös koti-, laitostalous- ja puhdistuspalvelun perustutkinnon, kotityö- ja puhdistuspalvelujen perustutkinnon tai muun puhdistuspalvelualan koulutuksen suorittaneet, joiden koulutus on sisältänyt siivoustyön työssä oppimisen, voivat hakea koulutukseen. Puhdistuspalvelualan työntekijältä edellytetään hyvää tuki- ja liikuntaelinten kuntoa. Työ ei sovi iho- ja hengitysallergikoille.

Koska ja miten? Koulutus alkaa 17.10.2016 ja opintojen kokonaiskesto on noin 9 kuukautta. Koulutuksen tavoitteena on saavuttaa sellainen osaamisen taso, että opiskelija pystyy koulutuksen aikana osallistumaan laitoshuoltajan ammattitutkinnon tutkinnon osien tutkintotilaisuuksiin tai hankittuaan riittävän työkokemuksen ja koulutuksen työllistyä laitoshuoltajan työtehtäviin.

Tavoitteena on suorittaa laitoshuoltajan ammattitutkinto joka koostuu kahdesta pakollisesta tutkinnonosasta sekä kahdesta valinnaisesta tutkinnon osasta. Valinnaisen tutkinnon osan jokainen vallitsee oman suuntautuneisuuden mukaan. Koulutus ja tutkintotilaisuudet edellyttävät hyvää suomen kielen taitoa. Koulutukseen sisältyy yksi lomaviikko.

Lue lisää ja hae koulutukseen te-toimiston nettisivujen kautta  www.mol.fi/koulutushaku

Lisätiedot kurssin sisällöstä: JAO/Eija Ahtikallio, puh. 040 341 5909, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. JAO/ Petra-Leppäharju-Lipitsä, puh. 040 341 6364, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Koulutuksen lisätiedot: Jyväskylän työ- ja elinkeinotoimisto, Päivi Poltinora, puh. 0295046159