Hitsaustyön perusteet - Opinkeuruu

Hitsaustyön perusteet

Oletko kiinnostunut levyseppähitsaajan töistä sekä alan koulutuksesta? Oletko myös työtön tai työttömyysuhanalainen työnhakija, terveydentilasi on hyvä ja motivaatio kohdallaan?

Tule opiskelemaan hitsaustyön perusteita syyskuussa 2017 Keuruulla alkavaan koulutukseen!

Jyväskylän aikuisopiston toteuttamassa koulutuksessa käydään lävitse erilaisia hitsausmenetelmiä. Sulahitsausmenetelmiä ovat kaarihitsaus (MIG/MAG, TIG, puikko), kaasuhitsaus, sädehitsaus ja termiittihitsaus. Puristushitsausmenetelmistä yleisin on vastushitsaus. Koulutuksessa keskitytään pääasiassa MIG/MAG hitsaukseen. 

Mahdollisuus suorittaa työturvallisuus- ja tulityökortit. Koulutus antaa opiskelijalle valmiudet suoriutua kone- ja tuotantotekniikan perustutkinnon koulutusohjelman mukaisesta valmistustöiden tutkinnon osan hitsausosiosta.

Lisätietoja koulutuksesta: kouluttaja Sami Ahonen, puh. 040 341 6253 Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Koulutussihteeri Anna-Maija Palviainen, puh. 040 341 6228, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Hakeutuminen: Hakuaika päättyy 3.9.2017. Hae koulutukseen sähköisesti osoitteessa www.te-palvelut.fi > Haussa oleva työvoimakoulutus