Avoimia korkeakouluopintoja maksutta poikkeustilanteessa - Opinkeuruu

Avoimia korkeakouluopintoja maksutta poikkeustilanteessa

Jyväskylän yliopiston avoin yliopisto tarjoaa maksuttomia etäopintoja kevään ja kesän 2020 aikana Keski-Suomen seutukuntien asukkaille. Maksuttomaan opintotarjontaan sisältyy reilu parinkymmentä etäopiskellen suoritettavaa opintojaksoa.

Jämsän, Keuruun, Pihtiputaan, Viitasaaren ja Äänekosken alueille tarjolla oleviin opintoihin voi tutustua avoimen yliopiston verkkosivuilla. Tarjonnassa on erityisesti kauppatieteiden, terveystieteiden sekä kasvatustieteiden ja psykologian kursseja. Opiskelu tuo merkityksellistä ja hyödyllistä sisältöä ihmisten elämään esimerkiksi tilanteessa, jossa kevään ja kesän suunnitelmiin on tullut muutoksia poikkeustilanteen vuoksi.

JAMKin avoimen AMK:n opinnot ilmaisia työttömille ja lomautetuille vuonna 2020

Jyväskylän ammattikorkeakoulu (JAMK) tarjoaa kaikki avoimen AMK:n opinnot työttömille työnhakijoille, lomautetuille sekä turvapaikanhakijoille maksutta. Kokeilu kestää ainakin vuoden 2020 loppuun saakka. Maksuttomuus koskettaa kaikkia tänä vuonna aloitettuja avoimen AMK:n opintoja. Opintojen määrää ei ole rajoitettu oppilaitoksen puolesta. Opiskelua suunnittelevan tulee ottaa kuitenkin aina ensin yhteyttä omaan TE-toimistoon ja tarkistaa oman tukimuodon ehdot.

Tutustu tarjontaan:

Jyväskylän avoin yliopisto avoin.jyu.fi/2020-etaopinnot
Jyväskylän ammattikorkeakoulu, avoin amk jamk.fi/fi/Koulutus/Avoin-AMK/