Opiskele ammattitutkinto joustavasti verkko-opintoina - Opinkeuruu

Opiskele ammattitutkinto joustavasti verkko-opintoina

Kiinnostaako yrittäjyys tai haluaisitko kehittyä markkinoinnin tai esimiestyön ammattilaisena? Mäntän seudun koulutuskeskuksessa on haku käynnissä syksyllä alkaviin Yrittäjän ammattitutkinto-, Liiketoiminnan ammattitutkinto- ja Lähiesimiestyön ammattitutkintokoulutuksiin!

Koulutukset toteutetaan verkko-opintoina, joka edellyttää tietokoneen peruskäyttötaitoa. Koulutukset voi suorittaa myös oppisopimuksena.

Yrittäjän ammattitutkinto soveltuu erityisesti oman yrityksen perustamista suunnitteleville tai omaa yritystoimintaa ja omaa osaamista kehittäville. Koulutuksen aikana laaditaan liiketoimintasuunnitelma, perehdytään yrityksen perustamisessa tarvittaviin toimiin sekä tutustutaan monipuolisesti yritystoiminnan osa-alueisiin. Yrittäjän ammattitutkinnon suorittaminen täyttää starttirahaan vaadittavan koulutuskriteerin.

Liiketoiminnan koulutuksessa tavoitteena on syventää myynti- ja markkinointiosaamista, asiakaslähtöistä liiketoimintaosaamista, kielitaitoa sekä viestintä- ja vuorovaikutusosaamista. Koulutus edellyttää työpaikkaa, joka voi olla palkallinen tai palkaton.

Käytännönläheiset lähiesimiestyön opinnot on suunnattu ensisijaisesti esimiehenä, johtajana ja tiimin vetäjänä toimiville henkilöille, jotka tarvitsevat buustia oman esimiestyön kehittämiseen. Koulutuksesta hyötyvät myös esimiestehtäviin vasta siirtyvät.

Kaikki kesän aikana opintoihin hakeneet haastatellaan elokuun alussa. Koulutukset alkavat syyskuussa. Syksyn ryhmiin voi hakeutua mukaan lokakuun loppuun asti. Tämän jälkeen hakijat ohjataan tammikuussa 2021 alkavaan ryhmiin.

Lue lisää oppilaitoksen verkkosivuilta www.sasky.fi/mskk tai www.verkko-opinnot.fi