Opiskele ja työllisty teknologiateollisuuteen Keuruulla - Opinkeuruu

Opiskele ja työllisty teknologiateollisuuteen Keuruulla

Uudenlainen yhteistyö luo työssäoppimispainotteisen mahdollisuuden opiskella tutkintoon! 

Gradia ja Sasky valmistelevat HT Laser Oy:n kanssa oppimisympäristöä yrityksen tiloihin Keuruulla. HT Laserin mallia pilotoidaan siten, että opiskelijaryhmä koostetaan kone -ja tuotantotekniikan perustutkintoa suorittavista opiskelijoista, syksyllä 2020 Gradiassa alkavasta levyseppähitsaajien aikuisryhmästä sekä Saskyn nuorisoryhmästä. 

Opiskelijat vierailevat HT Laserilla heti syksyllä ja ensimmäinen työssäoppimisjakso toteutetaan alkuvuodesta 2021 koronatilanteen salliessa. Ryhmä toimii pilottina ja luo pohjaa mallille, jossa opiskelijat voisivat hakeutua linjalle, johon HT Laserilla työssäoppiminen kuuluu vakiona.

 

INFOTILAISUUDET 4.9.2020 JA HAKEUTUMINEN

Haku Gradiassa alkavaan levyseppähitsaajakoulutukseen on auki 30.9.2020 saakka. Osa koulutukseen valituista tulee suorittamaan opintoja HT Laserilla.  

Koulutuksesta järjestetään Miitti-infotilaisuudet 4.9.2020 sekä verkossa että Keuruun kaupungintalolla. Lisätietoja oheisista linkeistä:

Virtuaali-miitti 4.9.2020 klo 10-11

Miitti 4.9.2020 klo 13-14 Keuruulla (ennakkoilmoittautumiset 1.9.)

Saskyn jatkuvan haun kautta voi hakeutua myös kone- ja tuotantotekniikan opintoihin Mäntän seudun koulutuskeskukseen, josta on mahdollisuus päästä edellä kuvailtuun koulutukseen.

Molempien oppilaitosten edustajat ovat paikalla Miiteissä, tule ja kysy lisää!