Strattijakso on käynnissä - Opinkeuruu

Strattijakso on käynnissä

Toteuttaja

Jyväskylän aikuisopisto
Toteutusaika 20.5.2013 alkaen
Toteutuspaikka Keuruu
Toteutuspaikan osoite Jussi Rainion tie 5 A
Opintoala Ajoneuvo- ja kuljetustekniikka, Arkkitehtuuri ja rakentaminen, Elintarvikeala ja biotekniikka
Koulutustyyppi Tutkintoon valmistava koulutus
Opiskelumuoto Päiväopiskelu, monimuoto
Kuvaus

Koulutus on osa ammattitutkintoa/erikoisammattitutkintoa.  Koulutuksen aikana suoritetaan tutkintojen yhteisiä opintoja (mm. korttikoulutukset) ja valmistaudutaan jatkamaan opintoja valitussa ammattitutkinnossa/erikoisammattitutkinnossa.  Koulutukseen sisältyy 2 ov työssäoppimista. Koulutukseen sisältyy paljon henkilökohtaista ohjausta.  Koulutus toteutetaan päivä/monimuoto-opetuksena ja se on pääasiassa lähiopetusta.  Opintojen sivutoimisuus/päätoimisuus ratkaistaan opintojen alussa.

Tulevan ammattitutkinnon/erikoisammattitutkinnon voi suorittaa myös oppisopimuskoulutuksena ja tavoitteena on orientointijakson aikana löytää oppisopimuspaikka.

Lisätietoja antaa Opinto-ohjaaja Kaija Yrjänä puh. 040 341 6435, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
 

 

Hakuaika päättyy Avoin 20.5.2013 asti ellei toisin sovita
Kohderyhmä Koulutukseen haetaan ensisijaisesti 20 - 29-vuotiaita henkilöitä, joilta puuttuu ammatillinentutkinto  tai lylioppilastutkinto. 
Lisätietoja Opinto-ohjaaja Kaija Yrjänä puh. 040 341 6435 Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.,

Maria Linnavirta, projektipäällikkö Jyväskylän aikuisopisto, puh 040 341 6355

young thumb 225x300