Ajankohtaista - Opinkeuruu

Haku lähihoitajakoulutukseen käynnissä

Haku Keuruulla toteutettavaan lähihoitajakoulutukseen on käynnissä 2.11.2020 saakka. Kouluttajana toimii Gradia. 

Koulutus soveltuu sinulle, joka olet sosiaalinen, vastuuntuntoinen ja palveluhenkinen. Sinulla on hyvät ihmissuhde- ja vuorovaikutustaidot sekä halu oppia myös alan tietotekniikkaa ja teknologiaa. Haluat kehittyä lähihoidon ammattilaiseksi.

Koulutus on tarkoitettu ilman ammatillista perustutkintoa oleville, uuden ammatin hankkimista tai alan vaihtamista suunnitteleville, toisesta oppilaitoksesta siirtyville ja niille, joilla on alan keskeneräiset opinnot. Keuruun toteutukseen myös suoraan peruskoulusta tuleva hakeutuu tämän haun kautta. Voit hakeutua opiskelemaan myös tutkinnon osia. 

Kaikki hakijat kutsutaan pääsy- ja soveltuvuuskokeeseen. Pääsy- ja soveltuvuuskoe järjestetään keskiviikkona 25.11.2020.

Uudet opiskelijat aloittavat opintonsa tammikuun 2021 alussa tai henkilökohtaisen suunnitelman mukaisesti 3.12.2020.

 

Täytä hakulomake Gradian verkkosivuilla

Työpaikkaohjaajavalmennuksia syksyllä

Toimitko työssäsi opiskelijoiden ohjaajana? Työpaikkaohjaajana Sinulla on keskeinen rooli opiskelijan työelämässä tapahtuvan oppimisen ohjauksessa. Hyvässä yhteistyössä tapahtuvalla ohjauksella ja valmennuksella saadaan työelämään osaavia ja innokkaita tulevaisuuden ammattilaisia!

Gradia järjestää syksyllä työpaikkaohjaajakoulutuksia verkossa ja Jyväskylässä.

Syksyn 2020 valmennuspäivät:
Minä työpaikkaohjaajana –valmennus 15.9. klo 12-16 (toteutetaan verkkovalmennuksena)
Minä työpaikkaohjaajana –valmennus 21.10. klo 12-16 
Minä työpaikkaohjaajana –valmennus 18.11. klo 12-16.  

Koulutus soveltuu eri aloille ja se on maksutonta. Valmennuksessa saat tietoa ja välineitä ohjaukseen ja kehityt myös itse ammattilaisena.

 Valitse itsellesi sopivin aikataulu ja ilmoittaudu valmennukseen: https://www.gradia.fi/yrityksille/tyopaikkaohjaajille

 

 

Hoiva-avustajaksi oppisopimuksella

Keuruun kaupungin vanhuspalvelut hakee 10 hoiva-avustajaa oppisopimuskoulutukseen eri hoivayksiköihin. Työsuhteen aikana suoritetaan hoivaan ja avustamiseen suunnattu ammattitutkinto.

Oppisopimuksen kesto on noin 11 kk alkaen marraskuusta 2020. Koulutukseen sisältyy lähiopetuspäiviä. Koulutuksesta vastaa Gradia.

Koulutus soveltuu alasta kiinnostuneille tai alalla jo toimiville, esimerkiksi henkilökohtaisille avustajille. 

Tutustu lisää ja täytä sähköinen hakemus Kuntarekryn sivuilla 22.9. klo 15 mennessä!

 

 

 

 

Opiskele ja työllisty teknologiateollisuuteen Keuruulla

Uudenlainen yhteistyö luo työssäoppimispainotteisen mahdollisuuden opiskella tutkintoon! 

Gradia ja Sasky valmistelevat HT Laser Oy:n kanssa oppimisympäristöä yrityksen tiloihin Keuruulla. HT Laserin mallia pilotoidaan siten, että opiskelijaryhmä koostetaan kone -ja tuotantotekniikan perustutkintoa suorittavista opiskelijoista, syksyllä 2020 Gradiassa alkavasta levyseppähitsaajien aikuisryhmästä sekä Saskyn nuorisoryhmästä. 

Opiskelijat vierailevat HT Laserilla heti syksyllä ja ensimmäinen työssäoppimisjakso toteutetaan alkuvuodesta 2021 koronatilanteen salliessa. Ryhmä toimii pilottina ja luo pohjaa mallille, jossa opiskelijat voisivat hakeutua linjalle, johon HT Laserilla työssäoppiminen kuuluu vakiona.

 

INFOTILAISUUDET 4.9.2020 JA HAKEUTUMINEN

Haku Gradiassa alkavaan levyseppähitsaajakoulutukseen on auki 30.9.2020 saakka. Osa koulutukseen valituista tulee suorittamaan opintoja HT Laserilla.  

Koulutuksesta järjestetään Miitti-infotilaisuudet 4.9.2020 sekä verkossa että Keuruun kaupungintalolla. Lisätietoja oheisista linkeistä:

Virtuaali-miitti 4.9.2020 klo 10-11

Miitti 4.9.2020 klo 13-14 Keuruulla (ennakkoilmoittautumiset 1.9.)

Saskyn jatkuvan haun kautta voi hakeutua myös kone- ja tuotantotekniikan opintoihin Mäntän seudun koulutuskeskukseen, josta on mahdollisuus päästä edellä kuvailtuun koulutukseen.

Molempien oppilaitosten edustajat ovat paikalla Miiteissä, tule ja kysy lisää!