Navikka

NAVIKKA Toimintakeskuksessa on mahdollista päästä tutustumaan moneen eri ammatilliseen perustutkintoon ja niiden ammattitaitovaatimuksiin.

Pienessä jakelukeittiössä voi oppia aamu- ja välipalatarjottavien valmistamisen ja esille laiton sekä tilauksesta pääsee valmistamaan kokoustarjottavia, joskus jopa suurellekin joukolle. Keittiössä pääset oppimaan peruskeittiövälineiden turvallisen käytön ja niiden huoltamisen. Keittiössä valmistetut tuotteet myydään Navikka kioskissa, joten pääset oppimaan myös asiakaspalvelu- ja myyntitaitoja. Keittiö tarjoaa myös mahdollisuuden oppia keittiösiivousta ja siivouskoneiden käyttöä.

Tekstiilisalissa pääsee oppimaan monipuolisesti eri tuotteiden valmistamistekniikoita ja tuotesuunnittelua. Pääset oppimaan monipuolisesti taidekäsityön valmistamisesta tekstiili- ja vaatetusalan palveluihin sekä vaateompelua. Mahdollisuuksien mukaan voi päästä mukaan suunnittelemaan messuosastoja ja stailamaan myyntitilaa Navikka kauppaan.

Puusalissa pääsee käyttämään monipuolisesti puusalin koneita sekä suunnittelemaan ja valmistamaan erilaisia tuotteita erilaisista materiaaleista. Asiakastilausten mukaan pääsee oppimaan piirustusten lukua tai jopa oppimaan piirustusten tekemistä. Tuotteiden myyntiä ja asiakaspalvelua pääsee oppimaan Navikka kaupassa.

Siivous- ja kiinteistönhuoltoyksikössä on mahdollista päästä oppimaan Navikka toimintakeskuksen, kaupan ja kioskin siivousta. Pääset oppimaan eri siivoamistapoja ja miten erilaiset liat ja pinnat huomioidaan siivoustyössä. Mahdollisuuksien mukaan siivousta pääsee oppimaan myös vanhusten kotiin. Navikka toimintakeskuksen kautta pääsee myös opettelemaan erilaisia ulkoalueiden siistimiseen ja hoitamiseen liittyviä asioita. Tehtävien kautta pääsee kohtaamaan asiakkaita monesta eri paikasta, joten täällä pääsee oppimaan myös asiakaspalvelutaitoja ja kohtaamista.

Puodissa ja Kioskissa pääset oppimaan asiakaspalvelua, tuotteiden tilaamista ja vastaanottamista, tuote-esittelyä, stailausta, kassatyökentelyä ja viestintää.

Navikka kokonaisuus tarjoaa myös hyviä osaamisen kartuttamismahdollisuuksia ohjaustehtävien, kuntoutumisen tukemisen ja erilaisten projektien kautta. Työtaitojen ja työnhakutaitojen sekä oman suunnan löytämiseen Navikka tarjoaa myös hyvät mahdollisuudet!

Jos kiinnostuit Navikan mahdollisuuksista ota yhteyttä toiminnanohjaajaa Tiina Paloseen p. 040-7503313 tai tiina.palonen(at)keuruu.fi

navikka

 

Tutustu tarkemmin oppimismahdollisuuksiin Navikassa:

Hotelli-, ravintola- ja cateringala:

download pdf icon

 

Kauppa ja liiketalous:

download pdf icon

 

Kiinteistöpalvelut:

download pdf icon

 

Kotityö- ja puhdistuspalvelut:

download pdf icon

 

Käsi- ja taideteollisuusala:

download pdf icon

 

Puuala:

download pdf icon

 

Nuoriso- ja vapaa-ajanohjaus:

download pdf icon

 

Sosiaali- ja terveysala:

download pdf icon

 

Yhteiset tutkinnon osat, osaamistavoitteet ja osaamisen arviointi ammatillisessa peruskoulutuksessa:

download pdf icon