Navikka

NAVIKKA Toimintakeskuksessa on mahdollista päästä tutustumaan moneen eri ammatilliseen perustutkintoon ja niiden ammattitaitovaatimuksiin.

Pienessä jakelukeittiössä voi oppia aamu- ja välipalatarjottavien valmistamisen ja esille laiton sekä tilauksesta pääsee valmistamaan kokoustarjottavia, joskus jopa suurellekin joukolle. Keittiössä pääset oppimaan peruskeittiövälineiden turvallisen käytön ja niiden huoltamisen. Keittiössä valmistetut tuotteet myydään Navikka kioskissa, joten pääset oppimaan myös asiakaspalvelu- ja myyntitaitoja. Keittiö tarjoaa myös mahdollisuuden oppia keittiösiivousta ja siivouskoneiden käyttöä.

Tekstiilisalissa pääsee oppimaan monipuolisesti eri tuotteiden valmistamistekniikoita ja tuotesuunnittelua. Pääset oppimaan monipuolisesti taidekäsityön valmistamisesta tekstiili- ja vaatetusalan palveluihin sekä vaateompelua. Mahdollisuuksien mukaan voi päästä mukaan suunnittelemaan messuosastoja ja stailamaan myyntitilaa Navikka kauppaan.

Puusalissa pääsee käyttämään monipuolisesti puusalin koneita sekä suunnittelemaan ja valmistamaan erilaisia tuotteita erilaisista materiaaleista. Asiakastilausten mukaan pääsee oppimaan piirustusten lukua tai jopa oppimaan piirustusten tekemistä. Tuotteiden myyntiä ja asiakaspalvelua pääsee oppimaan Navikka kaupassa.

Siivous- ja kiinteistönhuoltoyksikössä on mahdollista päästä oppimaan Navikka toimintakeskuksen, kaupan ja kioskin siivousta. Pääset oppimaan eri siivoamistapoja ja miten erilaiset liat ja pinnat huomioidaan siivoustyössä. Mahdollisuuksien mukaan siivousta pääsee oppimaan myös vanhusten kotiin. Navikka toimintakeskuksen kautta pääsee myös opettelemaan erilaisia ulkoalueiden siistimiseen ja hoitamiseen liittyviä asioita. Tehtävien kautta pääsee kohtaamaan asiakkaita monesta eri paikasta, joten täällä pääsee oppimaan myös asiakaspalvelutaitoja ja kohtaamista.

Puodissa ja Kioskissa pääset oppimaan asiakaspalvelua, tuotteiden tilaamista ja vastaanottamista, tuote-esittelyä, stailausta, kassatyökentelyä ja viestintää.

Navikka kokonaisuus tarjoaa myös hyviä osaamisen kartuttamismahdollisuuksia ohjaustehtävien, kuntoutumisen tukemisen ja erilaisten projektien kautta. Työtaitojen ja työnhakutaitojen sekä oman suunnan löytämiseen Navikka tarjoaa myös hyvät mahdollisuudet!

Jos kiinnostuit Navikan mahdollisuuksista ota yhteyttä toiminnanohjaajaa Tiina Paloseen p. 040-7503313 tai tiina.palonen(at)keuruu.fi

navikka

 

Tutustu tarkemmin oppimismahdollisuuksiin Navikassa:

Ravintola- ja cateringala:

download pdf icon

 Asiakaspalvelu ja liiketoiminta:

download pdf icon

 Puhtaus- ja kiinteistöpalvelut:

download pdf icon

 Tekstiili- ja muotiala:

download pdf icon

 Taideteollisuus:

download pdf icon

 Puuteollisuus:

download pdf icon

Kasvatus- ja ohjausala:

download pdf icon

Sosiaali- ja terveysala:

download pdf icon

Yhteiset tutkinnon osat ammatillisessa koulutuksessa:

download pdf icon