Päiväkodit ja koululaisten aamu- ja iltapäivätoiminta - Opinkeuruu

Päiväkodit ja koululaisten aamu- ja iltapäivätoiminta

Keuruun päiväkodeissa mahdollista oppia ja tehdä monipuolisia varhaiskasvatuksen hoito- ja huolenpitotehtäviä. Voit lisäksi esimerkiksi suunnitella ja ohjata lasten esityksiä oman kiinnostuksesi mukaan. Palkkatuella tai työkokeilussa olevat henkilöt eivät ole koskaan yksin vastuussa lapsiryhmästä.

Koululaisten aamu- ja iltapäivätoiminta on suunnitelmallista ja tavoitteellista toimintaa, joka tukee lapsen kokonaisvaltaista hyvinvointia. Aamu- ja iltapäivätoiminnassa leikitään, askarrellaan, pelataan ja ulkoillaan, tehdään läksyjä, levätään ja rentoudutaan. Lapsille tarjotaan terveellinen aamu- ja välipala. Kodinomaiseen toimintaan sisältyy myös luonnossa retkeilyä, liikunta ja elämyksiä. Aamu- ja iltapäivätoiminta on tarkoitettu 1. – 2. luokkalaisille sekä erityisen tuen tarpeessa oleville 3.-9. luokan oppilaille. 

Aurinkolinna sekä Seipon ja Lapin päiväkodit sijaitsevat Keuruulla. Haapamäen päiväkoti on Haapamäen taajamassa. 

Koululaisten iltapäivätoimintaa järjestetään Keuruun keskustassa varhaiskasvatustalo Aurinkolinnassa, Kivelässä ala-asteen tiloissa sekä Haapamäellä yhtenäiskoulun tiloissa. Aamupäivätoimintaa järjestetään Keuruulla keskustassa varhaiskasvatustalo Aurinkolinnassa.

paivakodit

 

PÄIVÄKODIT

Sosiaali- ja terveysala

download pdf icon

 Kasvatus- ja ohjausala

download pdf icon

KOULULAISTEN AAMU- JA ILTAPÄIVÄTOIMINTA

Sosiaali- ja terveysala

download pdf icon

Kasvatus- ja ohjausala

download pdf icon