Päiväkodit ja koululaisten aamu- ja iltapäivätoiminta - Opinkeuruu

Päiväkodit ja koululaisten aamu- ja iltapäivätoiminta

Keuruun päiväkodeissa mahdollista oppia ja tehdä monipuolisia varhaiskasvatuksen hoito- ja huolenpitotehtäviä. Voit lisäksi esimerkiksi suunnitella ja ohjata lasten esityksiä oman kiinnostuksesi mukaan. Palkkatuella tai työkokeilussa olevat henkilöt eivät ole koskaan yksin vastuussa lapsiryhmästä.

Koululaisten aamu- ja iltapäivätoiminta on suunnitelmallista ja tavoitteellista toimintaa, joka tukee lapsen kokonaisvaltaista hyvinvointia. Aamu- ja iltapäivätoiminnassa leikitään, askarrellaan, pelataan ja ulkoillaan, tehdään läksyjä, levätään ja rentoudutaan. Lapsille tarjotaan terveellinen aamu- ja välipala. Kodinomaiseen toimintaan sisältyy myös luonnossa retkeilyä, liikunta ja elämyksiä. Aamu- ja iltapäivätoiminta on tarkoitettu 1. – 2. luokkalaisille sekä erityisen tuen tarpeessa oleville 3.-9. luokan oppilaille. 

Sekä päiväkodeissa että koululaisten aamu- ja iltapäivätoiminnassa on mahdollista hankkia osaamista sosiaali- ja terveysalan perustutkinnon pakollisista tutkinnonosista Kasvun tukeminen ja ohjaus sekä Kuntoutumisen tukeminen. 

Aurinkolinna sekä Seipon ja Lapin päiväkodit sijaitsevat Keuruulla. Haapamäen päiväkoti on Haapamäen taajamassa. 

Koululaisten iltapäivätoimintaa järjestetään Keuruun keskustassa varhaiskasvatustalo Aurinkolinnassa, Kivelässä ala-asteen tiloissa sekä Haapamäellä yhtenäiskoulun tiloissa. Aamupäivätoimintaa järjestetään Keuruulla keskustassa varhaiskasvatustalo Aurinkolinnassa.

paivakodit

 

PÄIVÄKODIT

Aurinkolinna

download pdf icon

Haapamäen päiväkoti

download pdf icon

Lapin päiväkoti

download pdf icon

Seipon päiväkoti

download pdf icon 

 

KOULULAISTEN AAMU- JA ILTAPÄIVÄTOIMINTA

 

download pdf icon